Voor bedrijven

Leren en presteren

Leren is een middel om mensen en organisaties beter laten presteren. Dat kan op veel manieren en gebeurt in formele en informele leersituaties. Instructie, overleg, praktijkervaring, de ontwikkeling staat nooit stil. Wanneer je als bedrijf of organisatie die ontwikkelingen volgt, kun je erop in te spelen en komen de structurele leervragen helder in beeld.

 

Bij Helix Learning helpen we bedrijven aan passende oplossingen voor hun leervragen. We kijken daarbij graag verder dan de concrete vraag. Zo kunnen we met onze oplossingen de verwachtingen van klanten vaak overtreffen. Met gerichte content, efficiënte methoden en de faciliteiten die het leren mogelijk maken.

 

De oplossingen bestaan vaak uit een mix (blend) van onderdelen en methoden die samen een uitgebalanceerd geheel vormen. E-learning, face-to-face lessen, gamification, learning apps, elke situatie vraagt om een eigen (mix van) oplossing(en).

hl_performance_support

Performance support

Om optimaal te presteren moet je op het juiste moment, dus tijdens het werk, over de juiste informatie beschikken. Die infomatie kan heel divers zijn.

Welke procedure geldt er bij het uitschakelen van een hydraulische installatie, of hoe meet je de luchtkwaliteit in een opslagruimte?

Onze performance support oplossingen zorgen ervoor dat medewerkers op elk moment de juiste informatie paraat hebben.

hl_leerdoel

Wat is het doel?

Om de juiste cursus, training of oplossing te vinden moet het leerdoel helder zijn. Dat geldt zeker voor bedrijven en instellingen.  Een leervraag staat meestal niet op zichzelf maar is onderdeel van een plan of kader.

Weet je precies wat je nodig hebt binnen jouw bedrijf of instelling? Maak dan een keuze uit het aanbod in onze webshop. Wordt het wellicht maatwerk, wil je advies of heb een vraag? Neem dan contact met ons op.

hl_eigentijds_leren

Eigentijds leren

Met de online oplossingen van Helix Learning kies je als bedrijf voor eigentijds leren. Het online aanbod is groot, actueel en omvat vele vakgebieden.

Online trainingen geven cursisten de vrijheid om te leren waar en wanneer ze dat willen.

En als bedrijf of instelling kun je de vorderingen van je medewerkers eenvoudig monitoren.

hl_icon_maatwerk

Maatwerk, je eigen leerstof

Heb je een specifieke leerbehoefte vanuit jouw bedrijf of instelling? Met onze maatwerkoplossingen komen we er altijd uit. Voorbeelden hiervan zijn de poort- of veiligheidsinstructies, waarbij we het materiaal (tekst, foto’s, video, voice-over, animaties) volledig in de bedrijfsstijl van de klant produceren. Ook maken we gebruik van totaaloplossingen met combinaties van multimedia, face-to-face en learning-on-the-job.

hl_icon_techniek

Geen zorgen over techniek

Het online cursusmateriaal kunnen wij voor je hosten. Het voordeel hiervan is dat je als bedrijf geen enkele technische investering hoeft te doen. Het materiaal kan ook binnen je eigen learning management systeem worden gehost, zodat medewerkers binnen de leeromgeving van jullie organisatie kunnen trainen. In beide gevallen mag je rekenen op onze begeleiding en ondersteuning van Helix Learning.

Als LMS gebruiken wij vaak Chamilo LMS, een state-of-the-art open source platform met meer dan 10 miljoen gebruikers wereldwijd.

home_banner_webshop